Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.09.2012.

18:38

Vilas-Boaš: Želim da osvojimo LE

Menadžer Totenhema Andre Vilas-Boaš rekao je da će njegova ekipa dati svoj maksimum u nameri da osvoji trofej Lige Evrope ove sezone.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

Sparsi će ugostiti Lacio u utakmici prvog kola grupe J, a nakon toga odlaze u goste Mariboru i Panatinaikosu.

Vilas-Boaš je već osvojio trofej Lige Evrope sa Portom 2011. godine nakon pobede nad Bragom rezultatom 1:0, i sada ima veliku želju da isti uspeh ostvari sa ekipom iz Londona.

“Želim da ostvarimo uspeh u ovom takmičenju, ono je veoma važno za sve nas. Liga Evropa je mnogo teža nego što mnogi misle, pošto moraš da odigraš 14 teških mečeva kako bi došao do finala, svaki protivnik je težak, a i ekipe koje ispadnu iz Lige šampiona igraju u nokaut fazi”, rekao je Vilas-Boaš.

Totenhem je poslednji evropski trofej osvojio davne 1984. godine kada su pobedili Anderleht na penale i osvojili Kup UEFA.

“Osvajanjem Lige Evrope stičete mogućnost igranja u Superkupu Evrope, što je po meni jako bitan i prestižan događaj, i od trenutka kada je Kup pobednika kupova ukinut više nije bitna samo Liga šampiona”.

Menadžer Sparsa smatra da bi osvajanje ovog trofeja pozitivno uticalo na dalji rad sa ekipom, kao i da je trofej jako bitan za stvaranje novije klupske istorije.

Utakmica Totenhem – Lacio igra se u četvrtak 20. septembra u 21:05 časova na “Vajt Hart Lejnu”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve