Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.09.2012.

12:51

Španski mediji: Radošević u Realu?

Mladi 18-godišnji reprezentativac Hrvatske Josip Radošević nalazi se već jednom nogom u madridskom Realu, prema pisanju španskih medija.

Izvor:

Autor:

Default images

Prema informacijama iz Španije preliminarni sporazum je postignut prošle nedelje, i očekuje se da Radošević potpiše na leto 2013. godine.

Kako prenosi „Slobodna Dalmacija“, ključnu ulogu u pregovorima je imao bivši sportski direktor kraljevskog kluba Predrag Mijatović, ali i prvi trener ekipe Žoze Murinjo.

"Mladi veznjak Hajduka Josip Radošević igraće će sledeće godine za Real nakon postignutog provizornog dogovora između stranaka. Dogovor je postignut uz direktnu intervenciju Žozea Murinja koji je prisustvovao susretu Hrvatske i Makedonije u Zagrebu. Uz pomoć Predraga Mijatovića postignut je dogovor sa čelnicima Hajduka, pa će se igrač nakon završetka sezone priključiti Real Madridu", stoji, izmešu ostalog, u članku o mladom Hrvatu.

Radošević, koji je svojim debijem uzburkao hrvatsku javnost, u mnogome podseća na veznog fudbalera Reala Ćabija Alonsa, a interesovanje za mladog Hrvata pokazao je i torinski Juventus. Svoje mišljenje izneo je i uvek prisutni Ćiro Blažević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve