Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 17.09.2012.

23:55

Vermezović: Sve je moguće u LE

Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je da njegove izabranike očekuje težak posao u Ligi Evrope, ali da je sve moguće.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

’Crno-beli’ takmičenje počinju u četvrtak protiv Nefčija iz Azerbejdžana, a u grupi sa šampionom Srbije nalaze se i milanski Inter i Rubin iz Kazanja.

„Potreban nam je dobar rezultat, jer dugo nemamo pobedu u takmičenjima po grupama. Ako se ne varam trenutno imamo bilans 1:15“, rekao je Vermezović.

Liga Evrope je lepo i zanimljivo takmičenje, mala Liga šampiona, očekuje nas šest utakmica, a u fudbalu je sve moguće. Idemo korak po korak i svaki meč nam je važan, ne samo u Evropi već i u prvenstvu. Trudićemo se da ostvarimo što bolji utisak“, dodao je Vermezović.

Vermezović je istakao da je odličan uvod pred takmičenje u Evropi bila ubedljiva pobeda nad Hajdukom sa 5:2.

Možda je pobeda protiv Hajduka nagoveštaj lepših momenta Partizana, pogotovo na našem stadionu. Igrači su u dobrom ritmu, reprezentativci su odradili dobar posao, nalaze se u formi“, naglasio je trener šampiona Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve