Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 17.09.2012.

08:31

OFK Beograd smenio Kuzmanovskog

Upravni odbor OFK Beograda odlučio je smeni Stevicu Kuzmanovskog sa mesta trenera ’romantičara’.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Klub sa Karaburme je posle pet odigranih kola u novoj sezoni u Jelen Superligi Srbije osvojio samo bod, a tokom vikenda je poražen od užičke Slobode sa 4:3.

"Romantičare" će daljeg voditi Branislav Vukašinović, ali se očekuje da bi tim mogao da preuzme Zoran Milinković, bivši trener subotičkog Spartaka.

OFK Beograd je šampionat počeo porazom na Karaburmi od Donjeg Srema (1:0), minimalnim porazom u Jagodini, te remijem sa Kuljanima (0:0) na svom terenu. Usledila su dva meča u kojima je ekipa sa Omladinskog stadiona primila sedam golova. Najpre je kući izgubila od Partizana sa 3:1, a na posletku u Užicu od Slobode Point Sevojno sa 4:3.

OFK Beograd je peti klub u Jelen Superligi Srbije koji menja trenera. Najpre je Robert Prosinečki podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba Crvene zvezde, potom je usledila trenerska vrteška u subotičkom Spartaku, promena u Vojvodini, a bez trenera je pre četiri dana ostao i kulski Hajduk.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve