Nova vest
Fudbal

Subota, 15.09.2012.

15:09

Pandev: Pašće Hrvatska i Srbija

Makedonski reprezentativac Goran Pandev smatra da je njegova selekcija igrala dobro na startu kvalifikacija za Sp 2014, iako je osvojila samo jedan bod.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Pandev je istakao da je Makedonija igrala dobro, stvarala šanse, ali da je zbog manjka sreće osvojila samo bod na teškim gostovanjim Hrvatskoj i Škotskoj.

Centarfor Napolija i kapiten Makedonije nada se da će uz podršku navijača pobediti Hrvatsku i Srbiju.

"Igrali smo dobro, stvarali šanse, a osvojili samo bod na dva teška gostovanja. Nadam se da će nas pogledati sreća i da će uz našu istu želju za pobedom kao na prethodnim utakmicama, uz našeg 12. igrača publiku, pasti veliki favoriti Hrvatska i Srbija. Napred Makedonija!", napisao je Pandev na svom fejsbuk profilu.

Makedonija će 12. oktobra ugostiti Hrvatsku od koje je pre sedam dana poražena u Zagrebu 1:0, a već 16. dočekaće i selekciju Srbije u prvom međusobnom duelu u okviru Grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve