Nova vest
Fudbal

Subota, 15.09.2012.

13:06

Roben: Moram da postanem sebičan

Fudbaler Bajerna Arjen Roben je izjavio da nema dovoljno samopouzdanja u poslednje vreme i da mora sebi da stvara više prilika kako bi to promenio.

Izvor: JM

Autor: JM

Default images

"Nema mi druge, moram da se vratim počecima karijere. Možda će zvučati čudno, ali moram ponovo da postanem sebičan, da sam sebi stvaram prostor i pravim šanse kako bih imao više samopouzdanja. Na sreću, imao sam nekoliko takvih momenata u predsezoni kada sam podsetio sebe na najbolje dane u karijeri", rekao je Roben.

Roben se posebno osvrnuo na greške koje je pravio u poslednje vreme.

"U poslednje vreme sam više analizirao sopstvene poteze i greške. Moja nepredvidivost na terenu mi je najjače oružje. Ponekad, naravno, grešim u proceni, ali i to je deo moje igre", dodao je Roben.

Navijači su Robena proglasili za glavnog krivca što Bajern prošle sezone nije osvojio trofej Lige šampiona. Takođe, javnost u Holandiji smatra da je razdor unutar reprezentacije ne Evropskom prvenstvu njegova krivica. Podsetimo, Holanđani su takmičenje na šampionatu u Poljskoj i Ukrajini završili već u grupnoj fazi bez osvojenog boda.

Holanđanin je u Bajernu od 2009. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve