Nova vest
Fudbal

Subota, 15.09.2012.

10:00

Henes: Ne umanjujem uspehe Borusije

Predsednik minhenskog Bajerna Uli Henes rekao je da mu nikada nije palo na pamet da nipodaštava uspehe glavnog rivala u borbi za titulu Borusije iz Dortmunda.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

„Definitivno, ne bih nikada uradio tako nešto, niti bi umanjio uspehe koje je imao klub iz Dortmunda“, rekao je Henes nemačkim medijima.

Predsednik Borusije Hans Joakim Vacke zatražio je dan ranije od čelnika Bajerna da pokažu poštovanje prema protivnicima.

Bajern je globalni igrač, dok je Borusija lokalna, regionalna ekipa. Oni nikad neće moći da dostignu uspehe koje smo napravili u prethodnih 30 godina. Možda će postati popularniji od nas ako deset puta zaredom budu šampioni Nemačke“, rekao je nedavno Henes.

Borusija je u poslednje dve sezone dominirala Bundesligom i vezala pet pobeda nad minhenskim klubom. Tu seriju Bajern je prekinuo nedavno, kada je savladao Borusiju sa 2:1 u Superkupu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve