Nova vest
Fudbal

Petak, 14.09.2012.

14:18

Kuzmanovski: Daćemo svoj maksimum

Trener OFK Beograda Stevica Kuzmanoski rekao je da se njegov tim dobro pripremao prethodne dve nedelje i da će igrati na povoljan rezultat sa Slobodom iz Užica.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Dobro smo se pripremali za meč. Verujemo u naš rad tokom prethodne dve nedelje. U utakmicu ulazimo motivisano i siguran sam da ukoliko budemo prikazali igru iz prvog dela protiv Partizana možemo do bodova. Igraćemo za te bodove i igraćemo na rezultat", rekao je trener "romantičara" novinarima na Karaburmi.

Kuzmanoski je ocenio da će utakmica biti teška i da očekuje euforično prvo poluvreme.

"Očekuje nas teška utakmica, pogotovo prvo poluvreme. Igraju pred domaćom publikom i zbog toga verujem da će prvi deo biti euforičan, ali siguran sam da to mojim igračima neće smetati", rekao je Kuzmanoski.

Novi reprezentativac Srbije B i golman OFK-a Milan Lukač ocenio je da će utakmica protiv Slobode biti teška, ali je siguran da će njegovi saigraci pružiti svoj maksimum u tom meču.

"Očekuje nas težak meč. Sloboda je dobra ekipa, imaju iskusne igrače, ali sam uveren da će moji saigrači dati sve od sebe da dodjemo do bodova", rekao je Lukač.

OFK Beograd će protiv Slobode imati kadrovskih problema. Odbrambeni fudbaler Marko Petković neće nastupati zbog crvenog kartona zadobijenog protiv Partizana, dok napadači Dragan Bogavac i Nemanja Milić nisu spremni za sutrašnji meč. U tim se posle dugo vremena vratio vezista Veseljko Trivunović.

Utakmica petog kola Super lige izmedju Slobode i OFK-a igra se u subotu od 16.30 u Užicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve