Nova vest
Fudbal

Petak, 14.09.2012.

12:08

Kamerun smenio selektora

Reprezentacija Kameruna smanila je selektora, Francuza Denisa Lavanja zbog očajnog starta u kvalifikacijama za Kup afričkih nacija 2013. godine.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Kamerunci su neočekivano poraženi od Zelenortskih ostrva 2:0 prošle subote, što je razbesnelo navijače koji su kamenovali zgradu FS Kameruna.

Revanš meč igra se 13. oktobra, pa su u Savezu odličili da smene selektora. Kao potencijalni kandidat pre nekoliko nedelja pominjao se Robert Prosinečki, ali je on odbio ponudu "Nesavladivih lavova".

Tim će privremeno da preuzme Žan-Pol Akono, Kamerunac koji je olimpijsku reprezentaciju svoje države 2000. godine u Sidneju doveo do zlatne olimpijske medalje.

Ukoliko ne prođe Zelenortska ostrva, afrička fudbalska sila Kamerun neće se plasirati na KAN, što automatski znači izostanak sa Svetskog prvenstva 2014. pošto su kvalifikacije za dva takmičenja objedinjena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve