Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.09.2012.

18:03

Sukob Štimca i Ćorluke

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Igor Štimac i reprezentativac Vedran Ćorluka verbalno su se sukobili posle remija sa Belgijom (1:1) u Briselu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Iskusni igrač odbrane je rekao selektoru da ne može da igra zbog povrede, iako je veče pre toga normalno trenirao, što je toliko razbesnelo Štimca.

Osim toga, Jutarnji list piše da se u ekipi Hrvatske sprema bojkot čiji su glavni pokretači petorica igrača.

Ognjen Vukojević je mesto morao da prepusti 18-godišnjem Josipu Radoševiću, Niko Kranjčar je van prvih 11, kao i Eduardo da Silva, Ivanu Rakitiću je rečeno da se nije dovoljno zalagao protiv Makedonaca, dok Ivica Olić ne želi na klupu.

Štimac je na klupi reprezentacije zamenio Slavena Bilića posle Evropskog prvenstva u Ukrajini i Poljskoj. Na početku kvalifikacija za šampionat sveta u Brazilu 2014, Hrvatska je zabeležila pobedu nad Makedonijom i remi sa Belgijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d