Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.09.2012.

14:45

Sevidž: Sramotan poraz od Srbije

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Velsa Robi Sevidž rekao je da poraz od Srbije (1:6) ponižavajući za Velšane.

Izvor: JM

Autor: JM

Default images

Poraz u Novom Sadu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo je drugi najveći neuspeh Velsa od 1996. godine, kada je Holandija slavila sa 7:1.

"Mislim da smo igrali veoma loše. Taj meč me podsetio na vreme kada su nam se svi podsmevali. Ispalo je kao da smo otišli u Srbiju znajući da ćemo izgubiti. U prvom kolu protiv Belgije smo izgubili sa igračem manje i to je bilo u redu. Ipak, onakav poraz protiv Srbije je ponižavajući", rekao je Sevidž.

Velšani posle dva poraza na startu kvalifikacija zauzimaju poslednje mesto u grupi A.

Sevidž je dodao i da ne vidi šansu da se reprezentacija Velsa kvalifikuje za Mundijal, ali je kazao da to ne znači da selektor Kris Koleman mora da napusti tu funkciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

11 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d