Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.09.2012.

11:47

'Večiti' dali 24 reprezentativca

Crvena zvezda i Partizan imali su tokom reprezentativnih obaveza po 12 igrača manje na treninzima.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Najuspešniji su bili mladi reprezentativci, na dva meča kvalifikacija Partizanovi klinci dali su tri, a Zvezdini dva gola.

Veoma uspešan bio je i golman našeg prvog tima i Partizana Vladimir Stojković koji je za 180 minuta primio samo jedan gol i bio jedan od najzaslužnijih što je Srbija ostala neporažena u Škotskoj.

Uz to, zvezdin trener Aleksandar Janković je ujedno i selektor mlade reprezentacije Srbije.

Partizanovi reprezentativci: Stojković, Marković, Tomić, Šćepović (Srbija), Marković, Ninković, Jojić (Srbija U21), Volkov (Crna Gora), Ivanov (Bugarska), Lazevski (Makedonija), Aškovski (Makedonija U21), Kamara (Sijera Leone).

Zvezdini reprezentativci: Lazović, Maksimović, Mijailović (Srbija), Kirovski, Dmitrović, Pantić, Mladenović, Milivojević, Milunović, Mudrinski (Srbija U21), Kasalica, Jovanović (crna Gora).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d