Nova vest
Fudbal

Sreda, 12.09.2012.

19:45

RVP i Kagava se brzo vraćaju

Fudbaleri Mančester Junajteda Robin van Persi i Šinđi Kagava nisu doživeli ozbiljne povrede tokom reprezentativnih obaveza.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Selektor Holandije Luj van Gal odlučio je da na poluvremenu kvalifikacionog meča za Svetsko prvenstvo protiv Mađarske u Budimpešti zameni Van Presija zbog dva jaka udarca u predelu kolena.

Izveo sam Robina iz predostrožnosti. Nije mi delovalo kao ozbiljna povreda, ali nikad se ne zna. Jednostavno nismo želeli da rizikujemo“, rekao je Van Gal.

Kagava je zbog bolova u donjem delu leđa preskočio utakmicu u kojoj je Japan pobedio Irak sa 1:0.

„Ne verujem da ću zbog toga duže odsustvovati sa terena. Mogu normalno da hodam, ali osećam bol kad pritisnem taj deo leđa“, rekao je Kagava, koji će najverovatnije preskočiti subotnji meč protiv Vigana.

Van Persi je ove sezone odigrao tri utakmice za Junajted u Premijer ligi i postigao četiri gola, dok se Kagava jednom upisao u listu strelaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve