Nova vest
Fudbal

Sreda, 12.09.2012.

18:48

Čair još nije potpuno spreman

Komesar za bezbednost Svetislav Radosavljević rekao je da nema još uvek dozvole da Radnički dočeka Smederevo u subotu na renoviranom Čairu.

Izvor: B92, www.juznevesti.com

Autor:B92, www.juznevesti.com

Default images

Radosavljević je u sredu obišao stadion u Nišu, a domaćini su istakli da će do subote ispuniti sve uslove.

„Da bi se igrala utakmica bitno je da Radnički obezbedi sve uslove koji se tiču bezbednosti. Ima mnogo uslova, osnovni su da se zatvori istočna tribina zbog bezbedsnoti“, rekao je komesar za bezbednost Zajednice Superlige.

Što se tiče broja mesta, stadion Čair to ispunjava. Minimum koji je potreban za superligaški meč je 3.000 sedećih mesta, a na stadionu već ima 4.300 mesta na jugu, 2.200 na zapadu i treba da se postavi 4.100 stolica na severu.

„Želja je i Fudbalskog saveza Srbije i Zajednice Superlige da se igra u Nišu. Nadamo se da će Radnički dobiti dozvolu da se igra utakmica u subotu. Bez 3 atesta neće biti dozvole za igranj, to je sigurno“, dodao je Radosavljević.

Zajednica Superlige i Fudbalski savez Srbije traže tri atesta i to za elektro-instalacije, gromobrane i protiv-požarnu zaštitu. Slavoljub Vlajković, predsednik Radničkog, rekao je da će on potpisati odgovornost da će utakmica biti organizovana sa najvećim merama opreza.

„Staviću potpis da se garantuje da će utakmica biti odrađena na visokom nivou. Nadam se pozitivnom odgovoru. Zaštitili smo objekat, struja treba da se uvede, završene su svlačionice. Zahvaljujemo se Fudbalskom savezu i Zajednici Superlige što se trude da nam pomognu. Izvođači su obećali da će sve biti spremno za početak utakmice“, rekao je Slavoljub Vlajković, predsednik Radničkog.

Konačnu odluku komesar za bezbednost bi trebalo da donese u subotu, pred početak meča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve