Nova vest
Fudbal

Sreda, 12.09.2012.

17:52

Jovetić: Ostaću u Fiorentini

Napadač Fiorentine Stevan Jovetić odbacio je mogućnost da ove sezone pređe u redove Juventusa ili Mančester Sitija.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

22-godišnji Jovetić, koji je u prošloj sezoni postigao 14 golova bio je velika želja Roberta Mančinija, koji je kontaktirao klub iz Firence u nameri da u svoje redove dovede fantastičnog napadača.

‘Gazeta delo Sport’ prenosi da je Siti ponudio 12 miliona funti za Jovetića, dok je menadžer Vičenco Montela izrazio želju da zadrži mladog Crnogorca.

‘’ Prekinuo sam pregovore sa Sitijem. U trenutku kada su me mediji selili u Englesku ja sam odlučio da ću ostati u Firenci’’, izjavio je Jovetić.

U novoj sezoni mladi Crnogorac već je postigao tri gola u svim takmičenjima.

‘’Da li sam srećan ovde? Naravno da jesam, i ne žalim uopšte zbog toga što sam ostao. Cilj kluba je da se što pre vrati u Evropu i neću otići sve dok se tim ne bude takmičio na nivou na kojem zaslužuje’’, rekao je mladi napadač.

Jovetić je takođe istakao da je veliko rivalstvo između Juventusa i Fiorentine jedan od razloga zbog kojeg nije prešao u klub iz Torina.

‘’Mnogo volim grad i klub i zbog toga nikada ne bih izdao navijače i prešao u Juventus’’, zaključio je Jovetić.

Stevan Jovetić je 2009. godine bio povezivan i sa prelaskom u Liverpul, a Rafa Benitez je okrivio tadašnje vlasnike kluba Toma Hiksa i Džordža Džileta da ne mogu da mu obezbede novac kako bi Jovetića doveli na Enfild.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve