Nova vest
Fudbal

Sreda, 12.09.2012.

16:33

Didije Drogba u Arsenalu?

U svetu fudbala dosta toga se govori o budućnosti jednog od najboljih napadača današnjice Didijea Drogbe.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

Kako britanski San prenosi, bivša zvezda Čelsija bi ponovo mogla da zaigra u Premijer ligi, ovoga puta u timu najvećeg rivala plavih – Arsenalu.

Šangaj Šenhua, klub u kojem Drogba trenutno igra zajedno sa bivšim saigračem Nikolas Anelkom, drmaju vesti o svađama među vlasnicima unutar kluba, a britanski San piše kako bi Drogba vrlo brzo mogao da se vrati nazad u Englesku.

‘Arsenal očajnički želi da u svojim redovima ima proverenog napadača kako bi popunili rupu nastalu odlaskom Robina van Persija, i klub je kontaktirao Šangaj kako bi proverili da li postoji šansa da se iskusni napadač vrati u London’, prenosi San.

Reprezentativac Obale Slonovače u Kini trenutno prima 200.000 funti. U trenutku kada su počele glasine o razdoru unutar kluba Drogba je bio povezivan sa prelaskom u Liverpul i Totenhem, međutim, pre samo pet dana Didije je odbio ponudu Juventusa.

Ostaje da se vidi da li će Arsen Venger uspeti u svojoj nameri da već u januaru dovede fenomenalnog napadača, mada je sigurno da se to navijačima Čelsija ne bi svidelo.

Jedina realna opcija za Drogbu je prelazak u Real Madrid, o čemu se piše poslednjih dana, jer je Drogba već napominjao kako bi voleo da obnovi saradnju sa Žozeom Murinjom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve