Nova vest
Fudbal

Sreda, 12.09.2012.

14:36

Laporta brani Ronalda

Bivši predsednik Barselone Đoan Laporta stao je u odbranu Kristijana Ronalda, uz objašnjenje da je Portugalac često meta nerazumnih kritika.

Izvor: JM

Autor: JM

Default images

"Svi mu skaču po glavi. Moramo da razumemo da je on pod velikim pritiskom. Ne zaboravite da je i on samo čovek, na koga utiču stvari koje se dešavaju van terena", rekao je Laporta.

Ronaldo se nedavno našao na udaru javnosti pošto je izjavio da, uprkos sjajnom ugovoru u Realu, nije srećan u madridskom klubu.

"Rekao je nešto, a nije razmislio na kakav bi odjek to moglo da naiđe. I meni su se dešavale slične stvari u prošlosti. Važno je da je bio iskren i rekao šta oseća. On je veliki profesionalac. Nije lako pričati šta mislite kada vas svi drže na oku. Na klubu je da ga ponovo učini srećnim", dodao je Laporta.

Ronaldov sadašnji ugovor sa šampionom Španije ističe u junu 2015. godine, a u medijima se pojavila inforamcija da će predsednik Reala Florentino Perez ponuditi Portugalcu novi ugovor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve