Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.09.2012.

17:32

Hrvati u drami zbog Ace Lukasa?

Promena selektora donela je hrvatskim navijačima od starta glavobolje, a posle meča u Briselu to bi moglo da se pretvori u dramu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Igor Štimac je dan pred ključnu utakmicu kvalifikacija za SP 2014 sa Belgijom odlučio da u tim ne uvrsti Eduarda da Silvu i Ognjena Vukojevića.

Zvanična verzija kaže da je Vukojević ostao bez mesta zbog loše igre u duelu sa Goranom Pandevim, ali hrvatski mediji spekulišu da je problem u tome što su vikend proveli u noćnom životu, slušajući narodnjake, uključujući i hitove Ace Lukasa.

Hrvatski novinari šokirani su jer u startnoj postavi nije najavljen ni popularni „Dudu“, koji je bio starter u oba prethodna meča pod vođstvom Štimca (Švajcarska i Makedonija), ali posebno zbog toga što bi Vukojevića trebalo da zameni Hajdukov 18-godišnjak Josip Radošević, čiji talenat nije sporan, ali koji ima samo 18 seniorskih mečeva iza sebe.

Na špekulacije da je provod uz zvuke Ace Lukasa uticao na sastav Hrvata portparol HNS Neven Cvijanović odgovorio je odrečno:

'Ma nema to veze s istinom. Ne znam zašto se sad to izvlači, kad je to navodno bilo? Pa od tada smo odradili 4-5 treninga. Ne, to nema veze s istinom. Ognjen i Eduardo nisu bili napolju“, rekao je Cvijanović za 24sata.hr, ali ostali mediji u to ne veruju.

Hrvatska gostuje Belgiji na stadionu Kralj Boduen od 20.45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve