Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.09.2012.

16:57

Vraćen PR Rada smenjen zbog Granta

Fudbalski klub Rad vratio je smenjenog portparola Vladimira Savića na funkciju koju je obavljao nekoliko godina.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Prošle sezone Savić je smenjen nakon što je u najavi meča Rada i Partizana postavio pitanje: "Da li će legenda Milvola od nedelje biti nova Zvezdina zvezda?", aludirajući na trenera šampiona Avrama Granta.

Savić je dugogodišnji novinar dnevnog lista "Sport", ali i autor klupske himne FK Rad.

"Sve sporne i negativne situacije su razjašnjene i definisan je plan koji će Rad da jasno pozicionira u medijskom prostoru adekvatan rezultatima tima. Klub je iznad interesa pojedinca i ne treba dovoditi u pitanje moju lojalnost", izjavio je Savić.

"Rad nije veliki kao dva kluba sa Topčiderskog brda, ali sam siguran da se voli od strane svojih navijača i strastvenije i iskrenije. Upravo zbog te činjenice, ali i kvaliteta i izuzetnog potencijala ovog mladog tima, vratio sam se na Banjicu da dam doprinos u afirmaciji ovih igrača, rezultata i naravno kluba koji će nadam se ponovo osetiti draž igara na međunarodnoj sceni", rekao je Vladimir Savić, pet meseci nakon smene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve