Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 10.09.2012.

22:22

SP, kval: Srbija - Vels (20.30)

Fudbalska reprezentacija Srbije sastaje se u utorak sa selekcijom Velsa u drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Utakmica se igra od 20.30 časova na stadionu ’Karađorđe’ u Novom Sadu.

Naš nacionalni tim je u prvom kolu igrao bez golova sa Škotskom u Glazgovu, dok su Velšani u Kardifu izgubili od reprezentacije Belgije rezultatom 2:0.

Selektor Srbije Siniša Mihajlović, koji još nije zabeležio pobedu otkako je preuzeo nacionalni tim, kaže da njegova ekipa nema imperativ pobede iako je na startu kvalifikacija osvojila samo bod.

Sa druge strane, njegov kolega na klupi Velsa Kris Kolmen rekao je dan pred utakmicu sa Srbijom u Novom Sadu da njegov tim mora da počne da osvaja bodove ako hoće na šampionat sveta.

Povodom utakmice dveju reprezentacija, navijači Velsa posetili su Prvu beogradsku gimnaziju, kako bi među đacima promovisali fer navijanje bez nasilja i tuča.

U grupi u kojoj je Srbija u utorak se igraju još dve utakmice. Škotska dočekuje Makedoniju u Glazgovu, dok se u derbiju kola sastaju Belgija i Hrvatska u Briselu od 20.45 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

136 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve