Nova vest
Fudbal

Subota, 08.09.2012.

18:07

U derbijima nerešeno - 1:1

U subotu su odigrane utakmice između Partizana i Crvene zvezde u mlađim kategorijama.

Izvor:

Autor:

Default images

Omladinci Crvene zvezda pobedili su Partizan sa 3:2 u četvrtom kolu omladinske lige, dok su kadeti Partizana sa 1:0 pobedili svoje vršnjake, takođe u okviru četvrtog kola.

Kadeti Partizana nastavili su odličnim partijama pošto su zabeležili i četvrtu pobedu i još nisu primili gol. Posle prva četiri kola imaju maksimalan učinak uz gol razliku 9:0.

'Crveno-beli' omladinci su zabeležili tek prvu pobedu sezoni, posle dva poraza i remija, ali su uspeli i da prekinu seriju rivala koji je u prva tri kola zabeležio tri pobede.

Utakmica je odigrana bez prisustva publike zbog koja je izrećena Crvenoj zvezdi posle incidenata na utakmici sa Vojvodinom .Dva gola za Crvenu zvezdu postigao je Stevan Čikić koji je letos, odlukom Roberta Prosinečkog, prošao kompletne pripreme sa prvi timom. Gol za Zvezdu postigao je i Veljko Simić, dok je gol za Partizan postigao Ilić, a autogol je postigao i igrač Zvezde Jakšić.

Kadeti Partizana dobili su 'večiti derbi' protiv Crvene zvezde minimalnim rezultatom, zahvaljujući golu Danila Pantića u drugom poluvremenu.

Pred punim tribinama pomoćnog terena Marakane (stotinjak ljudi ostalo ispred kapija), meč je rešio kapiten 'crno-belih' koji je udarcem sa 20 metara savladao golmana Zvezde Đorđeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve