Nova vest
Fudbal

Subota, 08.09.2012.

12:08

Karadžić: I bez SP, ne dam ostavku

Predsednik FSS Tomislav Karadžić najavio je da neće napustiti tu funkciju čak i ako se naša reprezentacija ne plasira na Svetsko prvenstvo.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Sa mesta prvog čoveka srpskog fudbala, Karadžić je dva puta predvodio naš tim na Mondijalu, u Nemačkoj 2006. i Južnoj Africi četiri godine kasnije.

Tada su neuspesi u grupama dovodili do odlazaka selektora, a fudbalska javnost u ovom trenutku bi bila presrećna ukoliko bi Siniša Mihajlović samo ponovio uspehe Ilije Petkovića i Radomira Antića.

Neodlazak na Svetsko prvenstvo jeste neuspeh, ali mi smo jasno rekli, postavili plan da u mandatu od četiri godine smatramo uspehom ako odemo na jedno od dva velika takmičenja. Ako ne odemo na Svetsko prvenstvo i selektor to smatra svojim neuspehom, to je njegov lični čin“, rekao je Karadžić za „Sportski žurnal“.

Na pitanje da li to znači da ukoliko Srbija ne ode na Svetsko prvenstvo, neće podneti ostavku, Karadžić je rekao:

To mi ne pada na pamet! Iz prostog razloga što podnositi ostavku znači odustajati od planova i ciljeva“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

139 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve