Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.09.2012.

22:09

Ronaldo: Nije problem u novcu

Vest da je Kristijano Ronaldo nezadovoljan u Realu izazvala je buru u javnosti, a Portugalac je putem Tvitera pokušao da smiri navijače Madriđana.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

„Moja izjava da sam tužan izazavala je ogromnu pometnju. Optužili su me da tražim više novca, ali će jednog dana će se pokazati da to nije tačno“, napisao je Ronaldo na svom profilu na Tviteru.

„U ovom trenutku, želim da garantujem navijačima Reala da moja motivacija, posvećenost i želja da osvojim sve titule neće biti sporna. Imam previše poštovanja za Real i za sebe kako ne bih dao maksimum svojih mogućnosti. Zagrljaji svim navijačima“, dodao je Kristijano.

Ronaldovu izjavu da je nesrećan sarkastično je prokomentarisao bivši trener Barselone Karles Rešak koji je rekao da "ljudi izađu na ulice i plaču".

Kao nova destinacija Portugalca spominje se Mančester SIti, a povodom cele situacije oglasili su se i neki igrači Reala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve