Nova vest
Fudbal

Petak, 31.08.2012.

16:36

Partizan na startu čeka Nefči

Ekipa Partizana takmičenje u Grupi H Lige Evropa počeće 20. septembra kada će na svom stadionu dočekati azerbejdžanski Nefči iz Bakua.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Crno-beli će u drugom kolu, 4. oktobra igrati u Kazanju protiv ruskog Rubina, dok će u trećem igrati u Milanu protiv Intera 25. oktobra.

Partizan će u četvrtom kolu dočekati italijansku ekipu osmog novembra, a dve nedelje kasnije igraće u Azerbejdžanu protiv Nefčija. U poslednjem kolu Grupe H, Partizan će na svom stadionu šestog decembra dočekati Rubin.

Prvobitni raspored je predviđao da Partizan takmičenje otvori u Kazanju, pre dolaska Nefčija u Beograd, ali je raspored prva dva kola zamenjen, što je dozvoljeno ukoliko se slažu svi klubovi u grupi.
Liga Evrope, raspored:
1. kolo, Beograd (20. septembar): Partizan - Neftči 2. kolo, Kazanj (4. oktobar): Rubin - Partizan 3. kolo, Milano (25. oktobar): Inter - Partizan 4. kolo, Beograd (8. novembar): Partizan - Inter 5. kolo, Baku (22. novembar): Neftči - Partizan 6. kolo, Beograd (6. decembar): Partizan - Rubin

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve