Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.08.2012.

17:28

"Uvek sam birao Inter na Soniju"

Pojačanje Intera, iz ekipe Napolija, Valter Gargano rekao je da je kao klinac uvek na Soni Plejstejšenu birao svoj novi klub.

Izvor:

Autor:

Default images

Urugvajac je priznao da mu se ispunio dečački san da zaigra za ekipu sa 'Đuzepe Meace', i očekuje da njegova ekipa vodi ozbiljnu borbu sa 'Starom Damom' za skudeto.

"Kao klinac sam uvek birao Inter zato što odvek volim i cenim ekipu iz Milana.Zanimljivo je da sam uvek igrao protiv ekipe Juventusa. I skoro uvek pobeđivao, nadam se da će se to dogoditi i ove sezone", rekao je Gargano.

"Proveo sam nekoliko divnih godina u Napoliju, stekao ogromno iskustvo, ali sada se nalazim u nejbitnijem klubu na svetu. Imamo jako dobru ekipu koja može da se sutprostavi svakome, čak mislim da imamo kvalitetniju ekipu od šampiona Juventusa", istakao je Gargano.

Borbeni defanzivni vezista je bio izričita želja trenera Stramačonija, koji ima jako visoko mišljenje o Urugvajcu. Stramačoni vidi kao idealno igrača koji može da igra na svim pozicijama u timu.

"Moj posao je da igram fudbal, igram tamo gde mi trener kaže. Znam da me je trener želeo i želim da mu dobrim nastupima uzvratim na ukazanjom poverenju. Želim svima da dokažem da mogu da igram u gigantu kao što je Inter", zaključio je Gargano.

Gargano je među Napolitance stigao 2007 godine iz kluba u kom je ponikao, urugvajskog Danubija. U Napulju je proveo pet sezona za koji je odigrao 163 utakmice i postigao četiri gola. Gargano je za nacionalni tim svoje odigrao 43 meča i postigao jedan gol.

Gargano je već debitovao za novi tim u nedeljnoj pobedi protiv Peskare.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve