Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.08.2012.

13:29

Mudrinski: Ostvarenje dečačkog sna

Mladi fudbalski reprezentativac Srbije Ognjen Mudrinski potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvedom.

Izvor: MJ

Autor: MJ

Default images

Mudrinski je prvo pojačanje od kako je u klub stigao novi trener Aleksandar Janković.

"Presrećan sam, ostavrio mi se dečački san, jer je Zvezda klub koji volim i za koji navijam. Na meni je da se dobrim radom izborim za mesto u timu i golovima odužim Zvezdi", rekao je Mudrinski na zvaničnoj promociji na Marakani.

Dosadašnji centarfor Jagodine rekao je da, što se njega tiče, nije postojala mogućnost prelaska u Partizan, iako se ta informacija pojavila i na zvaničnom sajtu njegovog prethodnog kluba.

"Ne znam s kim je Jagodina stupila u kontakt, ne znam ništa o Partizanu ni o ponudama iz Norveške, moja jedina želja je bila Zvezda i srećan sam što se ostvarila", dodao je on.

Mudrinski je rekao da je svakako olakšavajća okolnost što će u Crvenoj zvezdi igrati sa kolegama iz mlade rperezentacije Srbije i sarađivati sa selektorom koji ga je uvrstio u nacionalni tim.

"Naravno da će mi biti mnogo lakše jer poznajem većinu saigrača, upoznat sam sa radom trenera Jankovića i nadam se da će me ekipa na najbolji način prihvatiti", zaključio je Mudrinski, koji je zadužio crveno-beli dres sa brojem 91.

On je dodao da su mu idoli Darko Pančev, Nikoloa Žigić i Marko Pantelić i da je srećan što je krenuo njihovim stopama.

Funkcioner “crveno-belih” Goran Vasilijević rekao je da je doalazak Mudrinskog ispunjenje prve želje trenera Jankovića i najavio još pojačanja do kraja prelaznog roka.

"Razgovarali smo sa trenerom Jankovićem i potrudućemo se da ispunimo sve njegove želje. Jedna od njih je dolazak Nenada Milijaša, pregovori traju već duže vreme. Njeogova želja je da dođe i čekamo odluku Vulverhemptona", poručio je Vasilijević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve