Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.08.2012.

13:00

Janković: Ne plašimo se

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je da njegov tim u revanšu meču plej-ofa za plasman u Ligu Evrope protiv Bordoa očekuje teška utakmica.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Janković je istakao da je Bordo rival koji je jači u svakom pogledu, ali da nema razloga za strah i da se nada najboljem.

Retke su utakmice u istoriji Crvene zvezde u kojima nije bilo imperativa pobede. Još uoči prvog meča svi su nas prežalili, retki su oni koji su verovali u pozitivan rezultat na Marakani, ali nas ne interesuje mišljenje drugih i mirno idemo u Francusku. Ne pretimo, ali želimo da uradimo isto ono što smo uradili u većem delu prvog meča“, rekao je Janković na konferenciji za medije.

Janković je dodao da će bez obzira na ishod revanš meča sa Bordoom, najvažnije biti da se igrači posle utakmice pogledaju u oči i da ne mogu ništa jedni drugima da zamere.

Čeka nas velika utakmica, koja motiviše svakog od nas i uveren sam da će svi igrači, pa i oni koji trenutno imaju lakše povrede, učiniti sve da je ne propuste. Bordo je svakako favorit ili blagi favorit, a mi smo manji autsajderi nego što smo bili uoči prvog meča. Oni su dodatno opasni na svom terenu, ali i mi smo pobedom u Novom Pazaru podigli samopouzdanje i hladne glave očekujemo revanš“, poručio je Janković.

Trener ’crveno-belih’ rekao je da je štoper Milan Jovanović i dalje pod znakom pitanja zbog povrede, ali da se nada da će ipak zaigrati. Manjih problema sa povredama imaju i Darko Lazović, Luka Milunović, Marko Vešović i kapiten Nikola Mikić, dok će Luka Milivojević izostati zbog žutih kartona.

U sredu ćemo znati na koga možemo da računamo, ali je sigurno da će igrati samo fudbaleri koji su 100 odsto spremni. Kada je u pitanju taktika, postoji ideja i najvažnije je da na terenu igrači sprovode sve kao u prvom meču“, naglasio je Janković.

Povratnik u tim Filip Kasalica, koji zbog žutih kartona nije igrao u prvom meču, istakao je da u Bordou očekuje izuzetno tešku utakmicu.

Čeka nas jedna velika ekipa, odigraćemo požrtvovano i srcem. Nadam se pozitivnom rezultatu“, rekao je Kasalica.

Na pitanje da li bi u slučaju da dođe do penala ponovo šutirao, iako je protiv Omonije promašio udarac sa 11 metara, Kasalica je rekao:

Naravno da bih, ne postoji nijedan razlog da se plašim“.

Utakmica između Bordoa i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 20.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve