Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.08.2012.

10:07

Barselona se žali na kaznu Vilanovi

Fudbalski klub Barselona uložiće žalbu zbog isključenja njihovog trenera Tita Vilanove na nedeljnom meču sa Osasunom, u kome je Barsa slavila sa 2:1.

Izvor: MJ

Autor: MJ

Default images

Vilanova, koji je preuzeo katalonski tim posle odlaska Pepa Gvardiole, isključen je u drugom poluvremenu zbog prigovora sudiji.

Trener Barselone protestovao je kod sudije jer nije dosudio slobodan udarac posle faula nad Serhiom Busketsom.

"Vilanova je kažnjen jer je ometao nastavak utakmice, iako je bio upozoren od strane četvrtog sudije“, naveo je glavni sudija u izveštaju posle meča.

Isključenje je bilo preterano, jer nisam rekao ništa neprimereno. Rekao sam linijskom sudiji da je bio čist faul i on mi je odgovorio da ne prigovaram. Izgleda da je to dovoljno da vas isključe. To je upozorenje za sve trenere u ligi, sada znaju šta će se desiti ako kažu da je bio faul“, rekao je Vilanova posle meča na konferenciji za novinare.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve