Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.08.2012.

01:12

Vermez: Igrači u strahu od uvreda

Trener Partizana Vladimir Vermezović izjavio je za "Novosti" da se njegovi fudbaleri osećaju nelagodno zbog uvreda koje dolaze sa tribina stadiona ‘crno-belih’.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

"Igrači su u strahu kada izađu na naš teren. Sada je i Stefan Šćepović u sličnom problemu sa kojim se susretao Babović. Publika je oterala Babovića, a sada bi i Šćepovića i šta bi ja sada trebalo da radim, da ih pustim da sastavljaju tim? To je nešto što definitivno ne može samo od sebe da prođe, pošto će posle prvog kiksa opet da bude slična priča".

“Na moju pripremu utakmice to ne utiče, ali neminovno je da momci koji fudbal još igraju onako dečački osećaju strah, teško je privići se na tako nešto”, dodao je trener Partizana.

Vermezović je za “Novosti” rekao da je toliko vređanje sa tribina “bolesno”.

"Ne mogu da kažem da mi je svejedno kada čujem ta skandiranja sa tribina. Nikada nisam gajio iluzije da mogu svima da se svidim, ali mi je nejasno da pojedinci sa ‘zapada’, za koje znam da dobijaju besplatne ulaznice, ispolje toliko mržnje. To nije normalno, to je bolesno".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve