Nova vest
Fudbal

Nedelja, 26.08.2012.

22:52

Hetafe preokrenuo i pobedio Real!

Aktuelni prvak Španije madridski Real doživeo je drugi poraz u trećoj utakmici ove sezone pošto je u drugom kolu Primere izgubio od Hetafea sa 2:1 (0:1).

Izvor:

Autor:

Default images

Ovo je sedma ligaška utakmica u kojoj je tim koji vodi Žoze Murinjo posle vođstva izgubio, a Hetafe je pobedom nad Realom prekinuo niz "kraljevskog" kluba od 24 prvenstvena meča bez poraza što je bio najduži niz u poslednjih 15 godina.

Real je poveo golom Gonzala Iguaina u 21. minutu i sa golom prednosti za goste se otišlo na odmor. Tim iz predgrađa Madrida je preko Huana Valera izjednačio u 53. minutu, a veliku pobedu Hetafeu doneo je Abdelasis Barada u 75. minutu.



Ovo je prva pobeda Hetafea protiv Real Madrida posle sedam uzastopnih poraza. Real je u prvom kolu Primere na svom stadionu odigrao 1:1 sa Valensijom, a u četvrtak je izgubio od Barselona sa 3:2 u prvom meču finala Superkupa Španije.

U drugom meču koji je počeo u 21 čas Granada i Sevilja su odigrali nerešeno 1:1. Gosti su od 34. minuta igrali sa igračem manje pošto je isključen Lopes. Riko je u 36. minutu doveo Granadu u vođstvo, ali je Negredo u 44. minutu postigao gol za izjednačenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve