Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.08.2012.

23:34

Janković: Odlična reakcija ekipe

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković izjavio je remija sa Bordoom (0:0) da je zadovoljan kako se njegov tim suprotstavio Francuzima.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

"Moja ekipa imala je odličnu reakciju na stresni period. Imali smo fantastičnu podršku sa tribina i sjajno smo se borili. Uspeli smo da izbegnemo fizičku borbu na centru, u tom aspektu smo slabiji, i sveli smo Bordo na samo jednu šansu, a oni su vrhunski tim“, izjavio je Janković.

„Sve je otvoreno, ali ono što je ključno u ovom trenutku jeste da ovakvo dobro izdanje ponovimo i u Novom Pazaru. Revanš će biti otvoren, razliku će praviti disciplina i koncentracija. Imali smo jedan pad i odmah su napravili šansu. Ali o tome ćemo više razgovarati posle nedelje“, dodao je Janković.

Trener Bordoa Fransis Žilo izjavio je da ga brine umor njegovih fudbalera.

"Ovo je otvoren dvomeč, takva je bila i prva utakmica. Zadovoljan sam, mada smo propustili šansu u prvom poluvremenu. Zvezda nas nije iznenadila, znali smo šta nas čeka. Nadali smo se golu u nastavku, ali nismo ga dali. Brine me to što nam sledi meč sa PSŽ-om, pa revanš sa Zvezdom. Velike su vrućine, igrači su mi umorni“, rekao je 52-godišnji trener Žirondinaca.

Legendarni francuski fudbaler Žan-Pjer Papen ocenio je za B92 da će revanš između Bordoa i Crvene zvezde biti veoma težak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve