Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.08.2012.

20:59

Miljković: Žal za propuštenim

Fudbaler Partizana Aleksandar Miljković rekao je da njegov tim mora ozbiljnije da odigra ako želi da igra na evropskoj sceni.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

‘Crno-beli’ su u prvom meču poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope poraženi na gostovanju Trumseu sa 3:2, a imali su nekoliko odličnih prilika koje su propustili.

Ako hoćemo ozbiljno da igramo u Evropi, ne smemo da primamo ovakve golove. Videli smo da možemo da igramo sa njima, šteta što nismo iskoristili dve odlične prilike, ali imamo rezultat koji nam daje priliku da prođemo dalje”, rekao je Miljković.

Saša Marković, strelac pevog gola za Partizan, zadovoljan je ishodom utakmice.

„Imamo dobar rezultat, bolji nego protiv AEL-a, praktično nas svaka pobeda vodi dalje. Mislim da će oni igrati ovako i u Beogradu, ali ne verujem da će biti ovoliko prekida i visokih lopti, rekao je Marković.

Levi bek Partizana Vladimir Volkov posle meča u Norveškoj nije želeo da razgovara sa novinarima. Podsetimo, on je posle poraza od Donjeg Srema prošlog vikenda slično postupio, s tim što je novinarima postavio pitanje gde su bili posle ubedljive pobede nad BSK Borčom na startu takmičenja u Jelen Superligi.

Revanš meč igra se narednog četvrtka na stadionu u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve