Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.08.2012.

20:41

Vermezović: Igrali smo dobro

Trener Partizana Vladimir Vermezović izjavio je posle poraza od Trumsea (3:2) da je njegov tim igrao dobro, ali da je imao nedopustive padove koncentracije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

„Bila je to izuzetno zanimljiva utakmica, gledaoci su mogli da uživaju u dobroj igri oba tima. Iako smo igrali dobro, primili smo golove iz prekida, iako smo znali da su oni njihov adut. Greške su sastavni deo igra, a mi ćemo se truditi da ih ispravimo“.

„Čestitam Trumseu na pobedi, ali naši igrači nemaju razloga da budu tužni. Verujem u dobar rezultat u drugoj utakmici jer smo ovde postigli važan cilj – dali smo gol na strani. Mogli smo i više, ali mogli su i oni. Za tri dana imamo novu utakmicu, a onda počinjemo pripreme za revanš“, dodao je trener ’crno-belih’.

Vermezović se posebno osvrnuo na padove koncentracije svojih fudbalera.

„Prvi gol je u redu, dečko je skočio bolje na dobar centaršut, ali neprihvatljiv je pad koncentracije kod druga dva gola – da kod prekida niko ni ne skoči. Radimo mnogo na prekidima, posebno se pripremamo za ovakve skakačke ekipe, to nije smelo da nam se desi“.

Trener Partizana rekao je da igra njegovog tima mnogo zavisi od Saše Ilića i dodao je:

„Nadam se da će on biti potpuno spreman za drugu utakmicu. Ostojić je tek počeo da trenira, nadam se da će i on biti spreman iako je vremena malo. Ipak, znam da će pokušati da igra ako bude ikakvih šansi da izađe na teren“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

170 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve