Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.08.2012.

13:10

Ilić i Babović starteri u Trumseu

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 18.30h igraju protiv Trumsea, a trener Vladimir Vermezović doneo je odluku da u prvi tim vrati Stefana Babovića.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Crno-beli" imaju problema zbog povreda veznih fudbalera, pa će se Babović vratiti u tim nakon što je pauzirao zbog pritiska navijača u duelu sa AEL-om.

U startnoj postavi naći će se i kapiten Saša Ilić koji se ipak oporavio od povrede lista noge. Spreman je i Lazar Marković koji će verovatno igrati od prvog minuta.

Na ruku "crno-belima" ide i vreme, pošto je u Tromsu osvanuo sunčan dan i bez obzira što temeperatura neće preći sedam stepeni uslovi na terenu svakako će biti mnogo bolji, nego da pada kiša.

Vermezović je u sredu na konferenciji za medije najavio da će se presudna bitka voditi na sredini terena, a tu će kapitenu Iliću pomagati Babović, povratnik Medo Kamara i Nemanja Tomić, a šansu će tokom meča najverovatnije dobiti Milan Smiljanić i Saša Marković.

"Svaka utakmica za Partizan je važna, ali ova ima neku dodatnu težinu, jer u njoj možemo da obezbedimo jesen u Evropi. Naravno, ostaje i revanš u Beogradu, ali verujem da možemo već u prvom meču da napravimo dobar rezultat", rekao je Saša Marković.

Naravno, na velikom ispitu biće i odbrana crno-belih, a poseban motiv imaće desni bek Nikola Aksentijević.

"Daću sve od sebe da se iskupim za grešku posle koje smo primili gol na Kipru protiv AEL-a. Svesni smo da nas čeka težak meč, ali spremni smo. Znamo da je Tromso veoma opasan na svom terenu, pokušaćemo da ih sprečimo da forsiraju igru sa dugim loptama i nadam se najboljem", rekao je Aksentijević.

Na poziciji štopera umesto povređenog Miloša Ostojica igraće Aleksandar Miljković, tek drugi put u karijeri.

"Moramo da budemo maksimalno skoncentrisani svih 90 minuta. Čeka nas mnogo vazdušnih duela, skokova, uklizavanja. Ipak, uveren sam da smo kvalitetniji i da ćemo to dokazati", poručio je Miljković.

Utakmica između Tromsa i Partizana igra se od 18.30 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve