Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.08.2012.

21:48

Lazović: Oseća se pritisak

Fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović rekao je da je pritisak u ekipi pred meč u kvalifikacijama za Ligu Evropa s francuskim Bordoom "nešto veći" nego inače.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Kapiten Nikola Mikić ocenio da je to pozitivno.

"U Zvezdi uvek postoji pritisak i uvek se veruje u pobedu, ali sada je to malo drugačije, pošto smo 'kiksnuli' u prošloj utakmici (protiv Rada 2:2 na domaćem terenu), i ne igramo baš najbolje."

"Verujem, ipak, da možemo da dodjemo do dobrog rezultata i da ćemo brzo izaći iz krize", rekao je Lazović posle treninga.

Mikić u nedelju nije bio u ekipi protiv Rada, ali je kazao da je spreman za igru.

"Osećamo pozitivan pritisak jer verujemo u sebe i želimo da napravimo što bolji rezultat pred revanš. Šef je odlučio da ne igram u nedelju, ali sam ja spreman", rekao je Mikić.

Zvezdini prvotimci su u utorakimali prvi trening s novim trenerom Aleksandrom Jankovićem. Dosadašnji trener Robert Prosinečki podneo je ostavku juče.

Nikola Maksimović je ranije izašao sa treninga, žaleći se na povredu. Luka Milivojević je bio na terapiji i nije ni trenirao, ali je novinarima rekao da će biti spreman za četvrtak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve