Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.08.2012.

15:50

Trampa u Milanu, Kasano za Pacinija

Milan i Inter ozvaničili su međusobnu razmenu igrača, Đampaolo Pacini prešao je u "rosonere", dok je Antonio Kasano uz 7 miliona € u "neroazurima".

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Pacini bi sa Milanom trebalo da potpiše trogodišnji ugovor vredan 2.8 miliona evra po sezoni, dok će Kasano od Intera dobiti dvogodišnji za 3 miliona evra po sezoni.

Kasano je veći deo prošle sezone proveo na rehabilitaciji zbog operacije srca. "Rosoneri" su sve vreme pazili svog igrača, koji im se odužio zahtevom za transfer nakon što su prodati Ibrahimović i Silva.

Kasano ima 30 godina, karijeru je počeo u Bariju, igrao je još za Romu, Real Madrid i Sampdoriju, da bi tek u Milanu smirio svoj temperament. Odigrao je 35 utakmica za Italiju i dao 10 golova.

Pacini je dve godine mlađi, karijeru je počeo u Atalanti, a potom je bio član Fiorentine i Sampdorije. On je 24 puta nastupio za "Azure" i postigao četiri gola.

Kasano i Pacini su bili saigrači u Sampdoriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve