Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.08.2012.

20:30

Zabija zabušava, propušta treninge

Mohamed Zabija nije igrao mnogo ove sezone, ali je za vreme provedeno na terenu propustio da pokaže zašto je u Partizan stigao kao pojačanje.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Bio je strelac protiv BSK-a, kao i još šest igrača, a debakl "crno-belih" protiv Donjeg Srema otkrio je da Libijac zabušava na treninzima.

On je u ponedeljak pokazao nedisciplinu napupstivši samovoljno popodnevni trening, a da pritom nije ni tražio ni dobio odobrenje stručnog štaba. Trener Vladimir Vermezović otkrio je da je Zabija već propuštao treninge.

"Zabija se prošle nedelje nije pojavio na dva treninga, bez opravdanja za to. Hteo sam da ga uvrstim u startnu postavu za meč sa Donjim Sremom, ali sam ga zbog toga ostavio na klupi. Ne bi bilo fer prema drugim igračima da je počeo utakmicu. On je u Libiji navikao da kao zvezda tima dolazi kad hoće i radi šta hoće. Rešićemo i taj problem", istakao je Vermezović.

Nakon treninga iz Partizana je stiglo obaveštenje da je Zabija otišao ranije na odmor zbog problema sa probavom. Sa druge strane, 35-godišnji Saša Ilić je iako ima problema sa listom noge odradio ceo trening maksimaknim intenzitetom.

Partizan u četvrtak gostuje Trumseu, u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve