Nova vest
Fudbal

Nedelja, 12.08.2012.

21:46

Vermezović: Milljković zadnji vezni

Fudbaleri Partizana deklasirali su u subotu na premijeri JSL BSK sa 7:0, a Vladimir Vermezović izveo je sastav sa nekoliko izmena i zanimljivih rokada.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Prvi meč u sezoni odigrao je Mohamed 'Medo' Kamara koji je odrađivao suspenziju u kvalifikacijama za LŠ, dok je kao štoper igrao Aleksandar Miljković.

"Medo je bio odličan. Prilikom zamene, rekao sam mu da je odigrao na 80% mogućnosti. Bio je bolji od očekivanog. Profesionalac je, za sada ostaje, ima još 18 dana do kraja prelaznog roka", rekao je Vermezović.

U odsustvu povređenog Miloša Ostojića, Vermezović je na poziciji štopera probao desnog beka Aleksandra Miljkovića.

"I Miljković je bio odličan! Pokazao je da može da igra na više mesta u ekipi, fudbalski je obrazovan, neće biti iznenađenje ako se u budućnosti pojavi na mestu zadnjeg veznog", najavio je trener "crno-belih".

Vermezović je tokom meča sa BSK-om nosio interesantnu majicu. Na njoj se u gornjem levom uglu nalazila zastava Norveške. Ništa čudno osim što je sledeći rival Partizana u Evropi predstavnik ove skandinavske zemlje Trumse, koji je u nedelju razbio lidera nacionalnog šampionata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve