Nova vest
Fudbal

Nedelja, 12.08.2012.

21:21

Biševac višak u PSŽ-u, ide u Lion?

Dolaskom Brazilca Lukaša Moure, višak jer je stranac u Pari Sen Žermenu postao je Milan Biševac, koji bi mogao da pojača Olimpik Lion.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Svaki klub može da regustruje samo četiri fudbalera van zemalja iz Evropske unije, a pored Biševca to su Aleks, Tijago Silva i Maksvel.

Pošto će Moura da stigne u januaru, a pomenuta trojka je sigurna u prvoj postavi, Biševac će postati višak. Zbog toga će "sveci" pokušati što pre da ga prodaju, a interesuje se Lion.

Biševac nije bio ni na klupi PSŽ-a na otvaranju sezone. "Sveci" su neočekivano remizirali sa Lorijenom 2:2, zahvaljujući penalu Ibrahimovića u 90. minutu, dok je Lion dobio derbi kola protiv Rena u gostima 1:0.

Bivši kapitenValensijena i 28-godišnji reprezentativac Srbije može da igra kao centralni štoper ili kao desni bek, što je i igrao u PSŽ-u. "Sveci" bi iz Liona verovatno doveli iskusnog Antoana Reveljea, čime bi dobili domaćeg fudbalera koji može da igra na poziciji BIševca.

Olimpik bi dobio četiri godine mlađeg fudbalera, dovoljno iskusnog i kvalitetnog da se uklopi u tim koji želi da osvaja titule.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve