Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.07.2012.

20:53

Valeta: Igramo za dostojanstvo

Fudbaleri Valete stigli su još u nedelju u Beograd, a u ponedeljak veče su odradili trening na stadionu Partizana, uoči revanša 2. kola kvalifikacija za LŠ.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Maltežani su prvi meč izgubili sa 4:1 na domaćem terenu, pa bi revanš u Beogradu trebalo da predstavlja formalnost.

Trener Valate Mark Miler nije bio utučen pred meč sa srpskim šampionom, svestan pozicije u kojoj se nalazi njegov klub.

"Želimo da ostavimo što bolji utisak jer imamo ponos, igraćemo za naše dostojanstvo. Pokušaćemo da držimo loptu što duže i ako nam se ukaže šansa postignemo neki gol. Jasno je i nama da je prvak Srbije kvalitetniji tim ali ćemo pokušati da mu se odupremo", rekao je Miler.

Trener Valete je osim Babovića, koga je pohvalio već posle prvog susreta, visoko ocenio i učinak defanzivaca Partizana, posebno bočnih igrača.

"Partizan nam je u prvom susretu stvorio dosta problema po boku, verovatno će na tu kartu igrati i pred domaćom publikom, ali ćemo se truditi da budemo bolji nego pred našim navijačima".

Trebalo bi da se dogodi čudo pada Valeta eliminiše Partizan i prođe u 3. kolo. Tamo će rival biti verovatno kiparski AEL, koji je u prvom meču bio bolji sa 3:0 od Linfilda iz Severne Irske.

"Jaki su Kiprani, imaju 17 stranaca što dovoljno govori o njihovim ambicijama, biće baš teško "crno-belima" da ih eliminišu. Napete utakmice očekujem u Larnaki i u Beogradu. Ne bih se izjašnjavao ko će proći dalje", istakao je Miler.

Njegov kolega sa suprotne strane Vladimir Vermezović još uvek nije eliminisao Valetu.

Revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Valete igra se u utorak od 20.45 časova na stadionu Partizana u Humskoj 1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve