Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.07.2012.

11:35

Krasić na pragu prelaska u Fener

Srpski fudbaler Miloš Krasić prihvatio je ponudu Fenerbahčea i karijeru će nastaviti u slavnom turskom klubu, prenose lokalni mediji.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Kako se navodi, Fenerbahče će Juventusu platiti obeštećenje od 11 miliona evra, što je samo četiri miliona manje nego što su Italijani 2010. godine platitili moskovskom CSKA.

Krasić je u prvoj sezonu bio standardan u timu ’stare dame’, ali je prošle godine dolaskom novog trenera Antonija Kontea izgubio mesto u timu i odigrao je samo sedam utakmica.

Srpskog fudbalera su još tokom zimskog prelaznog roka mediji povezivali sa brojnim timovima, ali su ga svi želeli na pozajmicu, dok je Juventus želeo da ga proda. Slična situacija bila je i prethodnih nedelja, samo što se sada našao klub koji je mogao da odgovori na zahtev Juventusa oko tranfera, ali i Krasićeve želje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve