Nova vest
Fudbal

Sreda, 18.07.2012.

11:28

Vulićević: Hladna glava najvažnija

Fudbaleri Vojvodine igraće u četvrtak uveče prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa litvanskom Suduvom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Vojvodina je domaćin na Karađorđu, gde se očekuje velika poseta, zbog početka sezone i popularnih cena karata.

Novosadski tim svakako je favorit protiv litvanske ekipe, ali je oprez neophodan, pogotovo posle prošlogodišnjeg debakla protiv Vaduca. Ekipa je iskusnija za jednu sezonu i dobro pojačana preko leta.

U utorak su u Novom Sadu predstavljena pojačanja Jokić, Grin i Žakula, a veliki problem za novosadsku ekipu predstavljaće suspenzija koju je Holanđanin zaradio u dresu Levskog prošle sezone, zbog koje neće moći da igra.

Uprkos tome optimizam vlada u taboru “pola bele, pola crvene”.

“Imamo pregršt motiva. Dobro smo pripremljeni, maksimalno naoštreni. Preostaje da bolje upoznamo rivala i podelimo zadatke, ali je od svega najvažnija hladna glava. Naš rival nije naivna ekipa i ima četiri odlična igrača”, kaže kapiten Miroslav Vulićević.

Štoper Branislav Trajković kaže da ekipa neće srljati.

“Potrebno je da na terenu pokažemo koliko vredimo. Jedva čekamo da duel počne, ali je veoma važno da budemo strpljivi. Ne moramo po svaku cenu da od prvog minuta krenemo svom snagom, pred nama je 180 minuta borbe. Uveren sam da ćemo dati gol, a važno je da ga ne primimo”, kaže čovek koji će se starati da se to ne desi.

Meč Vojvodina – Suduva počinje u četvrtak u 20.30. Cene karata kreću se od 50 do 100 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve