Nova vest
Fudbal

Sreda, 18.07.2012.

08:28

Vermezović: Dobra igra i rezultat

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović bio je zadovoljan posle ubedljive pobede na Malti.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Vermezović je upozorio da uprkos trijujmfu od 4:1 u prvom meču protiv Valete, se sme da bude opuštanja pred revanš sledeće nedelje u Beogradu.

Sigurna igra i velika pobeda ostvarena u teškim uslovima, na izuzetno lošem terenu stadiona u Paoli praktično obezbeđuju Partizanu mesto u sleećoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Zadovoljan sam i igrom i rezultatom. Ozbiljno smo pristupili utakmici, ništa nismo prepustili slučaju, a jedino je šteta zbog primljenog gola. Međutim, nema opuštanja, čeka nas 90 minuta revanša u Beogradu, a onda slede ozbiljnije stvari", izjavio je Vermezović po završetku meča.

Trener crno-belih naveo je da su njegovi igrači umešno kaznili greške protivnika, a da je rani pogodak Nemanje Tomića doneo sigurnost ekipi.

"Znali smo da su oni slabiji u odbrani i u prekidima. Dobro smo pripremili utakmicu i analizirali rivala, pa smo stvorili još dosta lepih šansi. Žao mi je što još koji put nismo zatresli mrežu", rekao je Vermezović i dodao da povrede Lazara Markovića i Gorana Lovre nisu ozbiljne.

"Marković je mlad, nadam se da nije teška povreda i očekujem da sve bude u redu. Lovre se i pre meča žalio na povredu primicača, odlučili smo da igra, ali se tokom meča povreda pogoršala. Verujem ipak da nije ništa ozbiljno", objasnio je Vermezović.

Igrači Partizana napustili su u tišini svlačionicu i bilo je evidentno da ih je potresla vest o smrti majke golmana Vladimira Stojkovića, koji je tragičnu vest saznao po završetku utakmice.

Ekipa Partizana vratila se tokom noći u Beograd. Revanš je na programu za nedelju dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve