Nova vest
Fudbal

Sreda, 18.07.2012.

00:16

Preminula majka golmana Stojkovića

Kosa Stojković (63), majka golmana Partizana Vladimira Stojkovića, pronađena je mrtva u svom domu u Loznici.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Golman crno-belih tragičnu vest saznao je nakon prve utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Valete.

Majka golmana “crno-belih” bila je profesor fizičke kulture u gimnaziji u Loznici, gde je živela. U mladosti se uspešno bavila atletikom i bila je reprezentativka i prvak Jugoslavije u bacanju diska. Uzrok njene smrti zasad nije poznat.

Poznati golman je, kada se desila tragedija, sa svojim saigračima igrao prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Trijumf ekipe ostao je u senci tragične vesti, koja je saopštena Stojkoviću odmah nakon utakmice. Iz kluba su izveštačima potvrdili da je golman imao smrtni slučaj u porodici, a igrači Partizana su ćutke napustili svlačionicu stadiona i niko od njih nije bio raspoložen da daje izjave nakon meča.

U medijima se u pojavila vest da je u pitanju samoubistvo, ali su Stojković i njegov brat Vladan poručili za list Press da je njihova majka Kosa umrla prirodnom smrću i zamolili medije da ne spekulišu da je reč o samoubistvu.

"Molimo medije da nas razumeju u tuzi i bolu, naša majka nije izvršila samoubistvo već je umrla prirodnom smrću," rekli su Stojkovići za Press.

Kako prenosi "Blic", u policiji u Loznici su naveli da je Kosa Stojković preminula prirodnom smrću, odnosno da na licu mesta nije bilo tragova nasilja. List dodaje da je ekipa Hitne pomoći izašla na lice mesta odmah po pozivu, ali da je lekar mogao samo da konstatuje smrt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve