Nova vest
Fudbal

Petak, 29.06.2012.

23:47

Mikić o porazu od Olimpije: Sramota

Kapiten Crvene zvezde Nikola Mikić izjavio je da je igrače bilo sramota nakon poraza od Olimpije sa 3:0 u pripremnom duelu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Mikić je rekao da su igrači svesni težine poraza i dodao da je najvažnije da Zvezda bude prava kada počnu kvalifikacije za Ligu Evrope.

„Ne treba niko sa strane ništa da nam govori, jer smo svesni težine poraza i nakon meča nas je sve bilo sramota. To nam je dobra opomena za naredne mečeve."

„Bili smo daleko od igrača, oni su bili dosta svežiji i po mom mišljenju to je najviše uticalo na ishod susreta. Ne slažem se jedino sa ocenama da se nismo zalagali, i smatram da smo trkački pošteno odradili posao“, rekao je Mikić koji je uveren da je utakmica u Ljubljani bila samo loš dan i da će kako vreme odmiče on i njegovi saigrači tek pokazati pravo lice.

„Najbitnije je da budemo skoncentrisani na obaveze i maksimalno posvećeni treninzima. Zaista dajemo sve od sebe, i uveren sam da će nam se to vratiti kada počnu kvalifikacije za Ligu Evrope.“

Mikić je dodao i da ne razmišlja o odlasku iz kluba.

„Ne obazirem se puno na sve to, jer se radi o novinskim pričama. Glavom sam maksimalno u klubu i skoncentrisan sam samo na to da sa Zvezdom ostvarim dobre rezultate. Razgovarao sam sa rukovodstvom kluba, kome maksimalno verujem, i u slučaju da stigne ponuda za mene, sešćemo i doneti odluku koja će biti i u mom i u interesu Crvene zvezde“, zaključio je Mikić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve