Nova vest
Fudbal

Petak, 29.06.2012.

20:33

JSL: Mladen Dodić trener Javora

Bivši trener Jagodine Mladen Dodić u narednoj sezoni Jelen Superlige predvodiće fudbalere Javora iz Ivanjice.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Dodić je na klupi ekipe iz Ivanjice zamenio Aleksandra Janjića, a njegov pomoćnik biće Aleksandar Petaković, bivši fudbaler ovog kluba.

Dodić je u petogodišnjoj trenerskoj karijeri vodio Napredak, Novi Pazar, Dinamo iz Vranja i Jagodinu.

"Zajedno sa predsednikom kluba Dragomirom Lazovićem i menadzerom Nikolom Lišaninom doneli smo odluku da angažujemo Dodića, jer je u dosadašnjoj karijeri postigao dobre rezultate. Nadamo se da će ispuniti naš cilj, a to je ostanak u Superligi", reako je Tanjugu sportski direktor Javora Tomislav Savić.

On je dodao da klub još nije doneo odluku o eventualnim pojačanjima, iako je nekoliko igrača napustilo tim.

"Obijora Odita je otišao u Kazahstan, Nikola Vujadinović u austrijski Šturm, Dejan Karan je vraćen Vojvodini, jer je bio na pozajmici, a za sada se ne zna status Rada Veljovića, koji je pozajmljen od rumunskog Kluža. Naš plan je da angažujemo talentovane igrače, spremne da se dokazuju i usavršavaju uz fudbalere koji već imaju superligaško iskustvo", zaključio je Savić.

Fudbaleri Javora pripreme za novu sezonu počeće u nedelju 1. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve