Nova vest
Fudbal

Petak, 22.06.2012.

22:30

"Neka se FSS i Partizan dogovore"

Desni bek Partizana i omladinske reprezentacije Srbije Nikola Aksentijević rekao je da bi u julu želeo da igra i za Partizan i za Srbiju.

Izvor:

Autor:

Default images

Omladinska reprezentacije Srbije od 1. do 15. jula igra u Estoniji na Evropskom prvenstvu za igrače rođene 1993. godine i kasnije.

Reprezentacija Srbije se okuplja u Staroj Pazovi u subotu, a Aksentijević se sa ekipom Partizana nalazi na Tari i neizvesno je da li će se i u kom trenutku priključiti pripremama reprezentacije Srbije.

"Teško je objektivno rasuđivati u ovakvoj situaciji, zato je najbolje da se mi fudbaleri držimo po strani, a da Partizan i Fudbalski savez Srbije reše problem. Ako se to uopšte može i nazvati problemom. Što se mene lično tiče, voleo bih da igram i u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali i na Evropskom prvenstvu, ali ne znam koliko je to uopšte izvodljivo", rekao je Nikola Aksentijević za "Večernje novosti".

Mladi fudbaler ističe da do njega stižu različite informacije, ali da se on i njegovi saigrači Marković, Ninković i Mitrović trude da treneriraju kao da se ništa ne dešava.

"Svakog dana stiže druga informacija, neki drugi stav. Pričali smo i dogovorili se da ne potežemo više tu temu. Kad jave odluku - jave, a mi do tada treniramo kao da se ništa ne dešava".

Selektor omadinaca Srbije Zoran Marić u subotu na početku priprema u Staroj Pazovi očekuje 25 fudbalera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve