Nova vest
Fudbal

Petak, 22.06.2012.

22:10

Prosnečki: Računao sam na Tošića

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da je bio svestan da Duško Tošić može da napusti klub.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Reprezentativac Srbije je prešao u turski Genčerlbirligi i sa turskim klubom potpisao trogodišnji ugovor. Prosinečki je u prethodnom periodu isticao da želi da zadrži osovinu tima koju čine Tošić, Darko Lazović i Evandro.

"Koga nema bez njega se mora. Krivo mi je što se sve tako desilo, Tošiću želim mu sve najbolje u karijeri. Ne znam, možda smo i svi mi krivi, jer nismo učinili ništa da ta klauzula u ugovoru bude drugačija, on je iskoristio mogućnost da ode i otišao je", rekao je Prosinečki za "Večernje novosti".

Prosinečki je istakao da je bio svestan da Tošić može da ode, ali da je računao na njega u timu Zvezde.

"Znali smo da ovako nešto može da se desi. Bio nam je jako važan igrač, računao sam na njega. Otišao je i šta sad, moramo dalje. Uopšte ne gledam na celu priču kao da sam ga vratio u život, a on je otišao."

Trener "crveno-belih" je istakao da će razgovarati sa predsednikom i generalnim sekretarom kluba oko finansijski mogućnosti za dovođenje nekih fudbalera u Zvezdu.

"Moraću da sednem sa Lukićem i Stefanovićem i da vidimo kakve su nam finansijske mogućnosti. Imamo Krnetu, koji je već počeo 7-8 utakmica, tu je i Spajić, ali ćemo gledati da se pojačamo. Moramo da se pojačamo sa još dva, tri igrača. Tu, pre svega, mislim na jednog kvalitetnog ofanzivnog veznjaka".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve