Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 31.05.2012.

16:09

Lukaku: Ovo nisu moji trofeji

Napadač Čelsija Romelu Lukaku priznao je da se nije radovao kada su "Plavi" osvojili LŠ, jer bi više voleo da je otišao na pozajmicu, nego da sedi na klupi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Lukaku je na Stamford Bridž došao prošlog leta iz belgijskog Anderlehta, a odigrao je samo 12 utakmica ove sezone.

On je naveo i da nije mogao da se raduje ni osvajanju FA kupa, jer je u tom takmičenju igrao samo nekoliko minuta u meču trećeg kola.

"Kada mi je, tokom proslave i vožnje u otvorenom autobusu, Kalu spustio pehar u krilo, zatražio sam mu da ga odmah skloni. Nisam želeo da ga dotaknem, kao ni onaj iz Lige šampiona jer nisam učestvovao u njihovom osvajanju. Ne volim kad me ljudi pitaju o LŠ, to nisam osvojio ja, već moji saigrači", kazao je Lukaku belgijskim medijima.

On je rekao da je tokom prošle sezone ozbiljno radio na treninzima, smanjio broj pojedinih hamburgera, ali da to nije bilo dovoljno za mesto prvotimca.

"Čelsi me je prošlog leta stvarno želeo, platili su dosta za transfer, ali mi je posle nekog vremena palo na pamet da se klub samo razbacuje novcem", rekao je Lukaku.

Mladi napadač najavio je da će razgovarati sa menadžerom Čelsija o svojoj budućnosti i ulozi u ekipi.

"Kroz taj razgovor hoću da vidim da li imaju ozbiljne namere ili ne. Ako to nije slučaj, otići ću negde na pozajmicu gde mogu da igram", poručio je Lukaku.

Čelsi je ove sezone u finalu LŠ, posle penala, savladao Bajern, dok je u finalu FA Kupa bio bolji od Liverpula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve