Nova vest
Fudbal

Sreda, 30.05.2012.

09:25

Stojić: Pajović želi u Partizan

Nastavljaju se spekulacije koji je naredni igrač koji će pojačati redove šampiona Partizana, a poseldnjih dana najviše se priča o dvojici igrača iz Rada.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Partizan je poslednji put na Banjici kupovao kada je prošlog leta angažovan Vladimir Jovančić, a sada je glavna meta Tomislav Pajović.

"To su priče koje za sada nisu došle do konkretizacije. Postoje inostrane kombinacije, moram da vodim računa i o želji igrača, ali u njegovom slučaju je jasno da bi voleo da pređe u Partizan", rekao je finansijer Rada Ranko Stojić.

"Mislim da takav igrač nedostaje Partizanu, igra odlično na velikom prostoru, jak je, brz, ima dobru igru telom. Ukoliko se Partizan javi, otvoren sam za saradnju", dodao je Stojić i nadovezao se na pričo oko mogućeg transfera Nikole Lekovića u Humsku.

Priče o odlasku Volkova u inostranstvo su aktuelne i ovog leta. To bi značilo aktiviranje "napada" na Nikolu Lekovića, takođe dete Partizana.

"Nisam siguran koliko je ta varijanta ostvariva. Leković ima u opticaju nekoliko ozbiljnih francuskih klubova i sada je mnogo bliži inostranstvu nego Partizanu", dodao je Stojić.

Moguća saradnja Partizana i Rada je donekle iznenađenje, s obzirom da su se dva kluba udaljila nakon što je Partizan prodao Jovančića u Južnu Koreju.

"Između normalnih ljudi ne postoje problemi, već samo solucije. To što se tada dešavalo bilo je vezano za drugu garnituru ljudi. Tumbaković je moj veliki prijatelj i spreman sam u svako doba da razgovaram sa njim. Istina je da do danas nismo vodili nikakve pregovore", jasan je Stojić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve